Välkommen till vår e-handel

Här kan du titta på våra produkter och få all den information du behöver. När du vill beställa en produkt, anger du antal och klickar på köpknappen för att lägga det i varukorgen.

För att kontrollera, ändra eller skicka din order går du till kassan.

Denna webbshop är till för våra avtalskunder. Har du inte en befintlig relation till oss ber vi dig kontakta någon av våra säljare.


Bli kund

Alla TeleProffs kunder är välkommna att handla i vår webshop. TeleProffs vänder sig till näringsidkare, organisationer och myndigheter med validerat svenskt organisationsnummer. För att kunna handla måste du vara registrerad fakturakund hos oss

Registrera dig som kund »

Trygghet

När du tilldelats ett konto i webbshopen och genomfört ett köp får du direkt tillgång till orderhistorik med serienummer. Du kan enkelt kontrollera garantitid på dina inköp samt ha koll på aktuella mobilabonnemang. Full trygghet och översikt.


Till inloggningen »

Leverans

Order mottagna före klockan 15.00 avseende lagerhållna produkter expedieras som regel samma dag. TeleProffs Sverige AB anlitar PostNord Parcel (Företagspaket), PostNord Sverige AB. Till företag levereras godset direkt till leveransadressen. Läs mer ...

Leveransvillkor i helhet »