Ny medarbetare till Supportavdelningen

Tillsvidareanställning, heltid

Med stark tillväxt och framgång behöver vi på TeleProffs nu stärka upp vårt support-team på huvudkontoret i Jönköping. Är du en social och pedagogisk person med god kommunikationsförmåga? Då kan jobbet som support-medarbetare vara något för dig!


Arbetsuppgifter

I rollen som support-medarbetare kommer du ha daglig kontakt med våra fina kunder för att supportera våra mobila och molnbaserade växel- och operatörstjänster. Vi har i dagsläget 18.000 dagliga användare av våra tjänster fördelat på runt 600 företagskunder.
Supportrollen handlar främst om vår tjänst TeleProffs GO där vi jobbar med alla de stora operatörerna som Telia, TELE2, Tre, Telenor samt att vi är egen mobiloperatör. Hos oss är det högt tempo och det krävs att du kan prioritera rätt och hantera många öppna ärenden parallellt. Det är avgörande att kunden får ett bra och professionellt bemötande.

Din profil

Vi ser gärna att du har någon form av kundtjänst-/supporterfarenhet där direkt telekomkunskap är meriterande men inget krav. God datorvana med teknisk förståelse och intresse ser vi som en förutsättning. För oss på TeleProffs är det allra viktigast att våra kunder får all den hjälp och information de behöver på ett professionellt sätt. Eftersom du kommer ha direktkontakt med många olika typer av kunder och kollegor krävs det därför att du är pedagogisk, prioriterar rätt och är stresstålig. Du drivs av att alltid ge kunder och kollegor bästa möjliga support.

Som person är du:

  • Engagerad
  • Kundfokuserad
  • Har god kommunikationsförmåga i tal och skrift
  • Stresstålig

Du erbjuds

Ett spännande och utvecklande arbete i en trivsam miljö på huvudkontoret i Jönköping tillsammans med kompetenta medarbetare. Vi ger dig en trygg arbetsplats med utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till peter.ljungberg@teleproffs.se snarast. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående när vi hittat lämplig kandidat.


För frågor och mer information om tjänsten kontakta gärna:

Peter Ljungberg
036-30 55 17

peter.ljungberg@teleproffs.se

TeleProffs Sverige AB