TeleProffs satsar i Göteborg

TeleProffs öppnar kontor i Göteborg

Den 1 september öppnar vi vårt nya kontor i Göteborg. Under ett par års period så har TeleProffs stadigt expanderat på våra befintliga regioner med ökade marknadsandelar. Vi fortsätter nu med vår expansion i Sverige genom etableringar på nya orter i form av lokalt drivna dotterbolag.

Drivande i detta nya Göteborgs bolag kommer vara Tobias Djerf. Tobias har en gedigen och långvarig bakgrund inom både Telecom- och finansbranschen.

Tobias Djerf:
Jag är glad och förväntansfull över att ha fått denna möjlighet att hoppa på TeleProffs resa framåt. Sättet de arbetar med försäljning, service och utveckling klaffar helt med mitt eget sätt att arbeta och se på saker. Med min erfarenhet och kompetens från både stora och medelstora bolag inom Telekom och finansiering kan jag bidra med att stärka varumärket TeleProffs i Västsverige och bidra till fortsatta tillväxt.

Patrik Skörd, VD:
Att vi tillsammans med Tobias öppnar ett gemensamt dotterbolag i Göteborg regionen känns mycket positivt och spännande. Denna etablering ligger helt i linje enligt den expansionsplan som vi jobbar efter. Tobias erfarenhet från branschen och lokala entreprenörskap kommer att ge oss rätt förutsättningar för vår tillväxt i Göteborgsregionen.

Fakta om TeleProffs

TeleProffs är idag en av Sveriges ledande privatägda systemintegrationer inom kommunikationslösningar mot företagsmarknaden. Vi har varit verksamma i över 25 år och koncernen omsätter idag ca 75 miljoner. TeleProffs finns representerade med kontor i Jönköping, Linköping, Värnamo, Borås och nu även i Göteborg.

Läs mer om TeleProffs på www.teleproffs.se

För mer information, kontakta
Patrik Skörd, VD
Tel: 036-305505
Mail: patrik.skord@teleproffs.se