TeleProffs Telefoni med Teams

TeleProffs Telefoni med Microsoft Teams

Microsoft Teams är på stark frammarsch. Är ert företag redan igång med Teams eller är ni på väg dit, då vill ni kanske även integrera telefonin i Teams?

Har ni bara enkla telefonibehov med röstbrevlåda, menyval på huvudnumret med enkel svarsgrupp och ett nattsvar? Detta kan vi erbjuda direkt i din Teams-klient. Har ni större behov så erbjuder vi vår fullvärdiga kommunikationsplattform TeleProffs GO integrerad med Microsoft Teams.

Vissa kanske vill använda sin Teams-klient för att ringa och ta emot samtal, andra GO Softphone eller GO Mobilapp, eller varför inte en kombination.

Telefoni med Teams | Användarvy
Vad är Microsoft Teams?

Microsoft Teams är en chatbaserad samarbetsprodukt vars huvuduppgift är att underlätta samarbete och främja produktivitet. Teams fungerar som en knytpunkt för teamet och väver samman alla dina Office 365-appar. Håll ljud-, video- och webbkonferenser och chatta med vem som helst i eller utanför organisationen.

Är ni intresserade av att höra mer om hur ni kan få möjlighet till telefoni i Microsoft Teams? Skicka ett mail till  teams@teleproffs.se så kontaktar vi er och förklarar möjligheterna.