TeleProffs söker medarbetare till vårt Supportcenter

För oss på TeleProffs är det allra viktigast att våra kunder får all den hjälp och information de behöver på ett professionellt sätt. Därför söker vi nu en supportmedarbetare med ett brinnande intresse för teknik och kundservice.

TeleProffs är idag en av Sveriges ledande systemintegratörer inom kommunikationslösningar mot företagsmarknaden. Vi har i över 25 år levererat kommunikationslösningar. Vi är nu i en expansiv fas med kontor i Jönköping, Linköping/Norrköping, Värnamo och Göteborg.

Arbetsuppgifter

I rollen som supportmedarbetare kommer du att hjälpa våra kunder främst via telefon, mail och chatt. Hos oss är det högt tempo och det krävs att du kan prioritera rätt och hantera många öppna ärenden parallellt. Det är avgörande att kunden får ett bra och professionellt bemötande.

Större delen av arbetstiden kommer bestå av support och programmering av TeleProffs GO samt mobilsupport mot våra fantastiska företagskunder. TeleProffs GO är en kommunikationsplattform som baseras på Mitels Telepo, med många spännande tilläggsfunktioner. Läs mer om TeleProffs GO.

För att lyckas i denna tjänst tror vi att du har följande egenskaper:

  • Ett par års erfarenhet av att arbeta med support mot slutkund
  • Teknikintresserad
  • Kundfokuserad
  • God kommunikationsförmåga i tal och skrift
  • Självgående med god samarbetsförmåga

Du erbjuds

Ett spännande och utvecklande arbete i en trivsam miljö på huvudkontoret i Jönköping tillsammans med kompetenta medarbetare. Vi ger dig en trygg arbetsplats med utvecklingsmöjligheter.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid.

För frågor och mer information, kontakta:
Peter Ljungberg, Teknisk chef:
Tel: 036-30 55 17
Mail: peter.ljungberg@teleproffs.se

Skicka din ansökan till peter.ljungberg@teleproffs.se snarast.

TeleProffs Sverige AB
Box 584
551 17 Jönköping
Tel: 036-30 55 00