Lika starkt förknippade som vi är med telefoni, lika starkt förknippade vill vi vara i det lokala föreningslivet eller i arbetet med att ge människor en andra chans. Nedan ser du vilka klubbar och föreningar som vi på Teleproffs stöttar.

Barncancerfonden

Bilden visar Bancancerfondens logotyp och ett sittande barn

Ett av de viktigaste engagemang vi på Teleproffs medverkar i är kampen mot barncancer. Klicka här för att läsa mer om hur vi stöttar barncancerfonden att nå sin vision att alla barn som drabbas ska överleva.

Hooks Golfklubb

Bilden visar barn som spelar golf

TeleProffs har sedan en tid tillbaka samarbetat med Hooks herrgård och Hooks Golfklubb med sikte på deras yngre förmågor. Klicka här för att läsa mer om hur TeleProffs och Hooks Golfklubb satsar på juniorverksamheten.

J-södra

J-södras logotyp visas på en lagtröja

TeleProffs engagemang i Jönköpings södra sträcker sig långt tillbaka. I med och motgångar stöttar vi klubben som sedan 2006 varit en del av den svenska elitfotbollen. Mikael Andersson, marknadsansvarig på J-södra, beskriver samarbetet med TeleProffs: ”TeleProffs är en av våra äldsta sponsorer, en sponsor som ställt upp för oss genom åren. Det märks att deras engagemang inte är kortsiktigt utan att de delar vår vision”. Vi på TeleProffs ser fram emot ytterligare samarbete med klubben.

Vill du veta mer om Jönköpings södra? Klicka här

HV71

HV71 logotyp på flagga

Att vi på TeleProffs ska stötta den lokala hockeyklubben har flera år i rad varit en självklarhet.  I både med- och motgångar har TeleProffs stöttat HV71 och deras karriär. Vi är mycket stolta över samarbetet med hockeyklubben och ser fram emot flera år i klubben.

Vill du veta mer om HV71? Klicka här.

Linköpings HC

Linköping HC logotyp på flagga

Vi stöttar stolt Linköpings HC. Klicka här för att få mer information om hockeyklubben.

Ölmstad IS

Ölmstad IS logotyp

Vi stöttar Ölmstad IS, vill du veta mer om deras idrottssällskap? Klicka här.

Jönköpings simsällskap

Kvinna som simmar i vatten

Läs mer om Jönköpings simsällskap genom att klicka här.

Norrahammars GIS

Norrahammars GIS logotyp

Vill du veta mer om Norrahammars GIS? Klicka här.