Får du ljudet i datorn och inte i headset, eller kommer ringsignalen i headset men du vill att det ringer på datorn.

I Softphone under ’VerktygInställningar’ så klickar du på ’Ljud’.
Här har du två flikar, en för Högtalare och en för Headset. Detta så att du enkelt kan ha två olika konfigurationer att växla emellan. Se förklaring nedan.

Där väljer du sedan ljudkällan för ljudingång och ljudutgång, normalt sett till ditt headset. Ringsignal väljer du normalt sett dina datorhögtalare.

Det finns ljudinställningar både för Högtalare och Headset, det är olika inställningar beroende på vilket läge softphone står i. Längst ner i vänstra hörnet på Softphone bredvid sekretess-knappen hittar du knappen som bestämmer om Softphone står i högtalar eller headset-läge.

in GO Softphone