I ett led att säkerställa er funktion och att ni inte ska drabbas av höga kostnader om någon kommer åt ert konto så kommer de användare som har allt för enkla lösenord att tvingas byta.
Om du inte kan logga in med softphone eller på Mina sidor så tillhör du förmodligen de som har ett väldigt enkelt lösenord.

Surfa mot selfservice.teleproffs.se och klicka på [Glömt lösenord] nere till höger.

Fyll sedan i ert Användarnamn som är ert fastnätsnummer i +46-format (ex: +4636305525)
Ett mail skickas då till registrerad användare för telefonnumret, öppna mailet och klicka på länken där ni anger ett nytt lösenord.

Lösenordet behöver uppfylla följande krav:

• Minst 8 tecken
  • Minst en Versal
  • Minst en gemen
  • Minst en siffra
  • Minst ett specialtecken.

Exempel på ett sådant lösenord är: Gr4ttis&
De två senaste lösenorden kan ej användas.

När du startar upp din softphone efter att du valt lösenord så behöver du ange det nya lösenordet.
Välj meny Verktyg>Inställningar och klicka där Logga ut. Ange det nya lösenordet och sedan Logga in

Vi hoppas på förståelse och att vi gör detta för er säkerhet. Tyvärr pågår väldigt hög aktivitet på internet med att knäcka lösenord och sedan bland annat vidarekoppla telefonnummer till dyra betalsamtal, vilket kan medföra väldigt höga kostnader för er som kund.

in Allmänt