Din PIN och PUK-kod hittar du i ditt välkomstbrev och även tryckt på SIM-kortsramen som du tryckt ur ditt mini/micro/nano-kort ur.

Skulle du slagit fel PIN-kod tre gånger måste du använda din PUK-kod.
Kontaktperson i er organisation som har admin-rättigheter kan ta fram PIN/PUK via TeleProffs Self Service Portal på selfservice.teleproffs.se

Behöver ni hjälp så kontakta TeleProffs kundservice (vi kommer behöva verifiera din identitet för att lämna ut PIN/PUK):
support@teleproffs.se

in TeleProffs Mobilabonnemang