Om man vill se namnet på den som ringer samt i samtalslistan över mottagna/uppringda och missade samtal,
aktivera Synkronisering under Inställningar i mobilappen enligt nedan.
För mer info om hur synkronisering fungerar se även här

Det finns två val på synkronisering:

1. Lägg upp kollegan som ”favorit” (se Kontaktlista) och synkronisera dessa mot mobiltelefonen genom att välja [Endast favoriter] under Inställningar>Synkronisering i mobilappen:

.
  2. Önskar ni att samtliga kollegor i ert GO-system ska synkroniseras till mobilens kontaktlista oavsett om ni har dem som ”favorit” eller inte så välj [alla kontakter]:

.
    När det gäller Iphone så måste en ”profil” installeras på telefonen för att alternativ 2 med att synkronisera alla kollegor ska fungera.

Guide visas på telefonen, stegen finns även här nedan:

.
    Klicka på Ladda ner:

.Välj Tillåt:

.Tryck Stäng:

.Gå in på Inställningar på Iphone (kugghjulet) och gå vidare in på Profil:

.Klicka på hämtad Profil:

.Välj Installera:

.Tryck Klar:

.Nu ser du i TeleProffs GO-appen att alla kontakter synkroniseras:

.Skulle ni vilja ta bort synkronisering av alla kontakter på en Iphone
    Välj [Av] under Inställningar>Synkronisering i GO-appen. Välj sedan ”Gå till Inställningar”:

.Klicka på Konfigurationsprofilen:

Välj ”Ta bort profil”:

Ni ser sedan i Go-appen att synkronisering är Av:

in GO Mobilapp