Nya funktioner i TeleProffs GO

Den 20:e januari uppgraderar vi vår plattform och adderar då ytterligare funktioner och förbättringar.
1. MiTeam – Flertalet förbättringar.
2. VOIP-klient i Mobilappen
3. Nya funktioner på Fasta bordstelefoner och Dect-telefoner
4. Övriga funktioner
Läs mer ingående nedan om respektive punkt.

1. MiTeam
– Chatt-fliken och MiTeam-fliken i Softphone slås ihop i kommande version till en flik som heter MiTeam
– Går att ringa till kollegan direkt från Chatten utan att behöva gå över till Kontaktfliken.
– Enklare att gå med i ett möte som du är inbjuden till.
– Ingen tidsbegränsning på webmöte (tidigare har det varit en demo-version på max 10 minuter)
– Flertalet förbättringar i hanteringen av chattar, dokumentdelning, att-göra-listor mm

Snabbmanual hittar du här: MiTeam

Möjlighet att köpa till fullvärdig MiTeam-funktion
– Fullständig historik på chatt (i gratis-versionen är det 1 månads historik)
– Obegränsad möjlighet att bjuda in till chatt och strömmar (i gratis-versionen är det begränsat till 6st deltagare)
– Upp till 50 deltagare i webmöten (i gratis-versionen är det begränsat till 1st deltagare och ingen möjlighet att bjuda in externa parter)
– Obegränsat antal filer/dokumentdelning upp till 300MB per fil (i gratis-versionen är det begränsat till 5MB per fil och max 5GB)

Systemkrav för MiTeam:
OS/X (Mavericks, Yosemite, El Capitan, High Sierra)
Windows (7, 8.1, 10)

En av följande webläsare måste finnas som standardwebläsare på Softphone-datorn
Chrome, v19+
Safari, v5.1+
Firefox, v12+
Internet Explorer, v10+
(Microsoft Edge is currently not supported)

2. VOIP-Klient i Mobilappen
Vi har nu glädjen att kunna lansera vår VOIP-klient fullt ut, som tidigare varit på beta-version.
Full funktionalitet med möjlighet att vara med i svarsgrupper, få kompletta samtalslistor, koppla samtal etc.
Detta gör att du kan ringa via WiFi (eller 4G) när mobilsignal är dålig eller tex. vid utlandsvistelse.
Kan även ersätta en dect-telefon där tex. en lagerarbetare ringer via det trådlösa nätverket.

Kräver VOIP-licens till GO Mobilapp

3. Nya funktioner på Fasta bordstelefoner och Dect-telefoner
Förbättrad funktionalitet med bl.a display-information om hänvisning, möjlighet att på enkelt sätt plocka upp samtal från annan enhet, lägga in vidarekoppling, ringa röstbrevlådan mm.
Även söka på kollegor och se realtids-status från både fasta och bärbara telefoner.
Gäller fasta Mitel 68xx-bordstelefoner och Mitel Dect RFP35

4. Övriga funktioner

– Möjlighet att få tillgång till MSI-paket för central softphone-installation vilket varit ett önskemål på framförallt större organisationer. Beställs genom att skicka mail till support@TELsupport

– Möjlighet att aktivera vidarekoppling till olika destinationer per användare vid ex upptaget, ej svar, nekat m.m.

– Förbättrade funktioner på Grupplogg i Softphone och Mobilapp.
Grupplogg är en funktion som finns till Avancerad svarsgrupp, i denna samtalslogg ser ni alla inkommande, besvarade och missade samtal till er svarsgrupp.
Här kan man nu även hantera de missade samtalen genom:
*Knyta missat samtal till dig så att kollegor ser att det är behandlat
*Återuppringa kunden direkt från Grupploggen
*Anteckna notering om samtalet.