Nya funktioner i TeleProffs GO

Nu uppgraderar vi TeleProffs GO och erbjuder ytterligare funktioner.

• Inspelningsfunktion* fullt integrerad i TeleProffs GO-applikationerna
    Är ni i behov av att spela in samtal? Ett enstaka samtal har ni även tidigare kunnat manuellt spela in så att det hamnar som ett röstmeddelande i er inkorg, men behöver ni spela in samtliga samtal eller i större utsträckning så kan vi nu erbjuda en väldigt smidig lösning med följande alternativ:
    1. Allt spelas alltid in (kan väljas för hela organisationen eller för en viss grupp)
    2. Användaren kan själv i antingen softphone eller mobilappen välja att spela in.
    Om man i slutet av samtalet inser att det ska spelas in så kan man då välja Spela in och få med hela samtalet från början!
    Ni får tillgång till enkelt webgränssnitt med bra överblick och smidiga sökfunktioner för att enkelt hitta och lyssna på ett specifikt samtal.
  • Fullvärdig telefonistplats*
    Har ni en telefonist som hanterar stora mängder samtal och vill ha bättre hantering med kortkommandon, översikt på köade samtal etc, så kommer här en klassisk telefonistplats med ”A och B”-fält.
  • Bättre sökfunktioner i MiTeam
    Ni kan nu söka och filtrera era chattar och strömmar i MiTeam på bättre sätt. Sök på en person eller ända ner till ett specifikt ord i en gammal chatt.
  • Flertalet förbättrade funktioner
    Förbättrad VOIP-funktion i mobilappen, förbättrad Microsoft Teams-integration, förbättrad CallBack-funktion i svarsgrupp.

*Inspelning och telefonistplats är tilläggstjänster, kontakta din säljare eller TeleProffs Supportcenter för mer info.