Nu kommer gruppchatt, dokumentdelning, ”att göra”-listor mm!

Vi har glädjen att presentera nya trevliga funktioner i TeleProffs GO.

-Gruppchatt
-Dokumentdelning
-Att göra-listor
-Chatthistorik
-Pushnotiser ut till mobiltelefon

Från den 18/9 kommer dessa funktioner att aktiveras. När du startar upp din softphone så kommer funktionerna finnas där per automatik. Det kan ta någon dag innan menyerna blir aktiva i mobilappen. Just under denna tid kan det komma fram meddelande som ”kollegan du chattar med har en gammal version” när du ska chatta, vilket kommer lösas så snart alla applikationer har hunnit uppdateras.
För att garantera att du får de nya funktionerna så behöver du använda TeleProffs GO applikationer, har du en gammal version (Mitel/Telepo/Solus), se hur du uppdaterar här:
Softphone
Mobilapp

En ny chatt-flik läggs till i Softphone samt mobilappen där även historik kommer att finnas kvar i en månad.

Möjlighet med gruppchatt upp till 7st medlemmar.

I chatten finns också möjlighet till att bifoga dokument/bilder med flera funktioner som att göra anteckningar och markeringar på dokumentet eller bilden.

Man kan även skapa ”att göra”-listor där man får bra kontroll på vem som är ansvarig för uppgiften och alla i gruppen blir uppdaterade med senaste information.

Pushnotiser till Softphone och Mobilapp, är klienten inte online så meddelas personen direkt vid nästa inloggning.

Dessa nya funktioner går under namn MiTeam och du finner en liten kort manual genom att klicka här: GO MiTeam

Webmöte, videomöten mm. finns förberett, men inget som supporteras i dagsläget. När detta är färdigutvecklat kommer dessa funktioner att erbjudas som tilläggstjänst.