Uppgradering av TeleProffs GO

Den 10:e juni kommer vi att uppgradera TeleProffs GO.

Efter uppgraderingen kommer ni få tillgång till några nya funktioner:

*Samtalshistorik för ACD-grupp
Ger ny funktionalitet där man kan se hur samtal in på grupper har besvarats. Loggen visar en lista på alla missade, besvarade och vidarekopplade samtal för grupper. Det går att filtrera samtal per grupp.
Funktionen är aktiverad på Mina sidor, mobilappen och i softphone.

*Notifiering av nytt meddelande i gruppröstbrevlåda på Mitel SIP telefoner
Konfigureras på en ”soft key” som blinkar vid meddelande och därefter går gruppröstbrevlådan att nå för att lyssna av, ta bort etc.

*Möjlighet till Notifiering via E-post och SMS av nytt meddelande på gruppröstbrevlåda.
Tidigare så gick det inte välja vilka som skulle få meddelande notifiering utan alla som kunde lyssna fick också meddelande, samt att om kunden hade sms konto så skickades både mail och sms, vare sig man ville eller ej. Nu går detta att välja från grupp till grupp.

*Förbättrad meny för röstbrevlåda
När ett meddelande har spelats upp, så får användaren möjlighet att upprepa eller ta bort meddelandet, när man ringer röstbrevlådan via 556

*Spela upp meddelanden direkt i mobilappen
Meddelanden spelas upp direkt i appen utan att motringning krävs.