Ny användarportal – Mina sidor

Vi har nu glädjen att lansera en ny och modernare användarportal.
minasidor.teleproffs.se kan alla som har ett användarkonto i TeleProffs GO logga in och enkelt se/ändra bland annat:

– Mobildataförbrukning (gäller endast TeleProffs GO-abonnemang)
– Välja vilket telefonnummer som du vill visa när du ringer
– Aktivera hänvisning med sluttid
– Logga in/ut från grupper
– Ändra din profilbild
– Hämta PUK-kod eller spärra sim-kort (gäller endast TeleProffs GO-abonnemang)
– Skicka konfigurations-SMS för mobilapp eller mail för softphone-installation

Inloggning sker med ditt fastnätsnummer i +46-format (ex.: +4636305525)

Du som är administratör kan härifrån skifta till administratörsvy där du enkelt administrerar alla användare i er organisation. Förutom att få överblick på alla användare, mobilabonnemang (GO-abonnemang) och konfigurerar grupper etc, så har ni även era fakturor i ett interaktivt format!