TeleProffs MTD

Säkerhetstänk och antivirus på företagets datorer är för de allra flesta en självklarhet, men många saknar skydd på sina mobiltelefoner!

Mobiltelefonerna är ständigt uppkopplade och därmed konstant utsatta för en betydande säkerhetsrisk för inkommande virus, något som tyvärr ökat markant månad för månad senaste tiden. Med vår tjänst TeleProffs MTD (Mobile Threat Defense) får du ett skydd på dina mobila enheter mot virus, skadliga länkar från mail/SMS etc.

TeleProffs MTD är en mobil säkerhetsapplikation baserad på Zimperiums teknologi som är den ledande plattformen enligt Gartner för att skydda enheter. Med omedelbar detektering och åtgärdstagande står tjänsten redo att bemöta alla mobilhot, från skadlig programvara till identitetsstöld. Vår tjänst strävar efter en smidig och trygg säkerhetsresa genom enkel implementering och pålitlig support.

Tjänsten vidtar åtgärder för att skydda era mobiltelefoner från hot som skadlig programvara, dataintrång, nätverksintrång, identitetsstöld och andra cybersäkerhetsrisker. Hoten upptäcks i realtid, oavsett varifrån de härstammar – från enheten, från uppkopplade nätverk, från phishing eller från app-attacker.

Med vår web-console får ni en tydlig överblick på hela ert företags mobilflotta där ni också ser eventuella risker på enskilda enheter, att de har uppdaterade operativsystem mm.