Microsoft Teams Room

MTR-rum (Microsoft Teams Room) är ett mötesrum som är utrustad med all hårdvara (Skärm, Kamera, Mikrofoner, Högtalare och kontrollenhet).

Inga mer sladdar och adaptrar, datorer där ljud eller bild inte hoppar igång, kom bara in i rummet och klicka anslut så är ni online i mötet!

Med funktionen Intelliframe blir varje person i konferensrummet en bild för motparten, detta gör att deltagaren/arna på distans blir integrerad och delaktig i mötet på ett helt nytt sätt.

TeleProffs Teams Room

Det finns flertalet certifierad utrustning att använda mot Microsoft, TeleProffs har valt ett samarbete med norska Neat där vi ser många fördelar.

Neat-produkterna är inte bara snygga och enkla att hantera, de har även fantastiskt bra ljud både i mikrofoner och högtalare. Neat har en stor utvecklingsavdelning och jobbar bara med MTR-system, vilket gör att de ligger långt fram i utvecklingen.

Neat-produkterna har mycket avancerade mikrofoner och funktioner som skärmar av både bild och ljud utanför virituellt område, detta gör att tex en person som öppnar dörren till konferensrummet inte kommer med i bild.
TeleProffs säljer alltid Neat-produkter med serviceavtal och manageringsverktyget Neat Pulse paketerat i priset. Med Neat Pulse får ni full kontroll på alla era enheter och gör det väldigt enkelt för IT-avdelningen, eller så kan vi på distans se status på er utrustning. Läs mer på https://neat.no/pulse/