WIFI inomhustäckning

Flexibel och skalbar lösning

TeleProffs WIFI inomhustäckning är en enkel och kraftfull tjänst för trådlös kommunikation. Tjänsten passar företag som vill utöka sin mobilitet samt ställer höga krav på säkerhet, kontinuerlig prestanda och stabil anslutning. Genom en fast månadskostnad får du en fullt supporterad lösning där vi står för installation, hårdvara, mjukvara och drift.

Trådlös kommunikation är idag självklart på företag, genom mobilitet skapar man ökad produktivitet och service. Detta skapar också högre krav på den färdiga lösningen. Vi erbjuder säker implementering där vi anpassar oss helt efter Ert företags struktur, arbetssätt och lokalitet. Låt TeleProffs öka Er produktivitet genom tillgänglighet.

Skräddarsydd säkerhet

För att ni som företag ska kunna ha tillgång till Ert lokala nätverk och samtidigt vara uppkopplade mot jordens alla hörn anpassar vi lösningen med säkerhet i fokus. Genom separation av nät med VLAN och SSID och med olika alternativ för autentisering av klienter skapar vi förutsättningar att Ert interna system endast har åtkomst av interna medarbetare.

Besökarna får tillgång till ett gästnätverk där ni bestämmer nivå på säkerhet, antingen genom inloggning på en webbportal eller genom en fördefinierad nyckel s.k. PSK, i det fall maximal enkelhet önskas. Med standardiserad och utprövad teknologi från ledande leverantörer av trådlösa systemkomponenter får ni ett kostnadseffektiv och modernt trådlöst nätverk.

Marknadens överlägset bästa WiFi-prestanda – välj och kombinera

Snabbfakta

Ruckus R310

Passar WiFi med

  • Normaltrafik och krav på hög WiFi-hastighet
  • Mest fasta och bärbara datorer, enstaka plattor & telefoner
  • Ej VOIP-trafik
Ruckus R500

Passar WiFi med

  • Hög trafik och krav på hög WiFi-hastighet
  • Med fasta och bärbara datorer samt plattor & telefoner
  • Lämplig för VOIP-trafik
Ruckus R700

Passar WiFi med

  • Mycket hög trafik och krav på mycket hög WiFi-hastighet
  • Med fasta och bärbara datorer samt plattor & telefoner
  • Lämplig för VOIP-trafik

Fast månadskostnad per accesspunkt

Ingen investering i hårdvara

  Fullt skalbar

3 olika accesspunkter att kombinera

Tjänsten levereras komplett

 Separat gästnätverk

Överlägsen WiFi-prestanda

För att säkra prestandan i våra lösningar använder vi accesspunkter från Ruckus Wireless. En välrenommerad aktör på den trådlösa marknaden som tagit fram tekniken BeamFlex – med målsökande WiFi-signaler.

Under skalet på en Ruckus accesspunkt finns det multipla och individuellt riktade antennelement. Detta medför högre signal mot klienten, där den gör nytta och ger längre täckning. Med riktade signaler har du en accesspunkt som även motverkar störningar.

Trådlös kommunikation ger effekt på Era verksamhetsmål, vi har morgondagens lösningar redan idag. Vill du prata med någon av vår säljare?

© Copyright - TeleProffs Sverige AB | Tele- och datakommunikation