däck, colmec, regummerade däck

Colmec väljer Teleproffs GO

Vi på Teleproffs hörde av oss till vår nya kund Colmec för en intervju om varför de valde just Teleproffs GO som ny kommunikationslösning till företaget.

Colmec är Sveriges marknadsledande företag inom regummerade däck för lastbilar och bussar. I dagsläget har de cirka 300 anställda i företaget. I branschen ligger Colmec i framkant med hållbarhetsarbetet vilket genomsyrar hela organisationen. Som de säger själva “Vi jobbar aktivt för en grönare resa för både oss och våra kunder.” Med flera olika tjänster för regummerade däck och verkstäder runt om i Norden är kommunikationen självklart en viktig del, såväl internt som externt. För bättre kommunikationsmöjligheter valde Colmec att byta till Teleproffs GO som kommunikationstjänst i företaget.

I en intervju med Colmecs driftchef Joakim Engström säger han att Teleproffs erbjöd den bästa lösningen som de fick till sig. Av alla företag som var med i förstudien för ett nytt kommunikationssystem till företaget var Teleproffs de som erbjöd den bästa helhetslösningen.

”Av alla företag som var med i förstudien för ett nytt kommunikationssystem till företaget var TeleProffs de som erbjöd den bästa helhetslösningen.”

Joakim Engström, Driftchef Colmec AB

Tidigare har Colmec haft sin telefonväxel som hårdvara på plats, vilket medförde att hela verksamheten var beroende av den. Men med den nya lösningen har de nu alla tjänster molnbaserade vilket underlättar arbetet markant. 

Enligt Joakim själv är det framförallt två fördelar som han uppskattar lite extra. “Det som är bättre med Teleproffs, primärt för mig som är driftchef och arbetar mycket med statistik, så är det nu enkelt att få fram statistiken, både på gruppnivå och användarnivå. Det är den stora fördelen, sen att vi inte är beroende av hårdvaran som står här på plats utan att det istället är molnbaserade lösningar.”

Vi på Teleproffs tackar för förtroende och välkomnar Colmec med öppna armar för ett långsiktigt och lönsamt samarbete.

Om TeleProffs GO

TeleProffs GO är en modern och molnbaserad kommunikationslösning som bygger på en mångfaldigt prisbelönad plattform. I dagsläget har plattformen 10 000-tals nöjda användare. Läs mer om TeleProffs GO, lösningen som samordnar alla era kommunikationssätt, internt och externt.