kontorslandkskap

Jobba som säljare på TeleProffs

Just nu söker vi nya kollegor till vårt huvudkontor i Jönköping. Vi utökar vårt säljteam med två nya anställda.

Är du en förtroendeingivande och relationsskapande person som drivs av kontakt med kunder? Vi på TeleProffs befinner oss på en spännande resa och söker nu två nya lagspelare till vårt säljteam. Är du sugen på att jobba på en arbetsplats med kompetenta kollegor och intressanta tjänster att erbjuda företagskunder – då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu nya kollegor till vårt huvudkontor i Jönköping. Kontoret ligger precis vid Munksjön vilket är där du kommer ha din utgångspunkt. Du blir en del av en positiv och framåtsträvande organisation där idéer välkomnas och där vi ständigt utmanar varandra att växa, både som individer och som företag.

Som säljare hos oss på TeleProffs får du en omväxlande arbetsdag med möjligheten att knyta värdefulla kontakter med såväl nya som befintliga kunder då du kommer ha ansvar för hela säljprocessen, från prospektering till order och sedan även utveckling av kunden. Våra kunder finns i olika typer av branscher och kommer givetvis ha olika typer av behov av våra tjänster, där blir din uppgift att guida dem rätt. Du kommer bearbeta marknaden genom prospektering, bokning och genomförande kundmöten samt nätverkande. I nästa skede handlar det om att följa upp dessa möten och ha en kontinuerlig dialog med potentiella kunder där målet såklart är ett avslut där kunden väljer att använda våra tjänster. I ditt ansvar ingår även kontakt och utveckling av befintliga kunder.

Har du erfarenhet från vår bransch är det givetvis meriterande men även erfarenhet av liknande branscher så som IT, copy eller annan typ av B2B-försäljning ser vi är meriterande. 

Skicka in din ansökan till par.bodarve@teleproffs.se. Ta chansen och ansök idag!