Maskinia väljer TeleProffs AB

Maskinia AB tecknar avtal med Teleproffs

Maskinia AB är generalagent i Sverige för Doosan, Case, Montabert & Everdigm’s breda produktsortiment av entreprenadmaskiner, hydraulhammare & rivningsredskap.

Maskinia har sitt huvudkontor i Linköping men för att täcka hela Sverige har Maskinia dels egna filialer samt ett väl utbyggt nät med återförsäljare och serviceverkstäder. Företaget omsätter ca 250 miljoner och har 36 anställda.

Maskinia har nu tecknat avtal med TeleProffs som leverantör av ny kommunikationsplattform. Lösningen är utvecklad för att öka service mot kund samt förbättra intern- och kundkommunikation, detta med en stark integrerad mobilitet som förbättrar medarbetarnas tillgänglighet – var de än befinner sig.

Vi tackar Maskinia för förtroendet och ser fram emot ett långvarigt samarbete.

Om Maskinia AB

Maskinia AB startades 1984 i Linköping av Bo Holmquist. I början var begagnat handel och konsultation de stora områdena. Numera är Maskinia generalagent i Sverige för Doosan, Case, Montabert & Everdigm’s breda produktsortiment av entreprenadmaskiner, hydraulhammare & rivningsredskap. De har även ett stort utbud av begagnade entreprenadmaskiner.

Maskinia AB har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Jönköping, Stockholm/Järfälla och Staffanstorp.

Hos Maskinia får du inte bara hjälp med ett utmärkt maskinval och köp, vi kan även ordna en mycket fördelaktig finansiering.