OnePartnerGroup väljer TeleProffs GO

OnePartnerGroup väljer TeleProffs GO

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Stefan Alvarsson, VD och huvudägare av OnePartnerGroup berättar:
– Vi jämförde flera olika leverantörer och i hård konkurrens föll valet på TeleProffs och deras plattform GO. Det var framförallt flexibiliteten och engagemang hos Teleproffs som gjorde att valet föll dem. Vår organisation är beroende av en modern och väl fungerande kommunikation och det kommer vi genom Teleproffs GO att få. Vi ser fram emot ett långt samarbete.

Vi tackar OnePartnerGroup för förtroendet.

Fakta om TeleProffs GO

TeleProffs GO är en modern och molnbaserad kommunikationsplattform som bygger på en mångfaldigt prisbelönad plattform som i dagsläget har 10 000-tals nöjda användare. Läs mer om TeleProffs GO.