TeleProffs GO - Om tjänsten

Om TeleProffs GO

TeleProffs GO - Om tjänsten

En framtidssäker kommunikationslösning

Med TeleProffs GO ersätter ni lätt och billigt traditionella telefonsystem och operatörsväxellösningar. Det spelar ingen roll om du har Telia, 3 , Telenor, TELE2 eller rent av en kombination av dessa. Vi har även möjlighet att integrera utländska nummer för er verksamhet runt om i världen.

Vi erbjuder en säker växellösning som fungerar 365 dagar om året, där vi sköter underhållet och uppdateringar av systemet. Du själv anpassar antalet användare till företagets storlek och kan genom ett webbgränssnitt hantera dina användare. Varje användare har ett nummer, en röstbrevlåda och ett hänvisningssystem och internt ringer ni gratis.

Ert företag är aldrig mer modernt än tekniken ni använder

Oavsett bransch eller verksamhet så blir kommunikationen mellan er internt, era kunder och leverantörer allt viktigare. TeleProffs GO sätter alltid användaren i centrum. Funktionerna är skräddarsydda utefter era medarbetare och de olika rollerna som finns i ert företag.

TeleProffs GO bygger på en mångfaldigt prisbelönad plattform som i dagsläget har 100 000-tals nöjda användare. Då vi äger plattformen och kontinuerligt utvecklar mjukvaran med de senaste funktionerna inom modern kommunikation kan du vara säker på att du alltid har den nyaste versionen av mjukvaran, helt kostnadsfritt. Vår lösning är framtidssäker.

Tack vare vår stora kundbas i plattformen ges också möjlighet att hjälpa våra kunder med upphandling av trafik och erhålla unika kunderbjudanden. Som kund till TeleProffs, så kan ni luta er tillbaka och känna att ert sätt att kommunicera har en framtid. Med TeleProffs GO kan ni fokusera mer på er verksamhet.

Kontakta oss för mer information kring TeleProffs GO.
Ring 036-30 55 00 idag så diskuterar vi dina behov.