TeleProffs GO - Telefonistplats

Telefonistplats

TeleProffs GO - Telefonistplats

Telefonistplats – Full kontroll på samtalen

Med Telefonistplats kan du med en enkel knapptryckning förvandla din dator till ett avancerat lättöverskådligt växelgränssnitt. Telefonisten får fullständig information om alla medarbetare, avdelningar och funktioner på företaget.

Det är enkelt att söka upp personer, koppla samtal och ta meddelande i en användarvänlig grafisk miljö. Det finns möjlighet att parkera samtal, ta tillbaka samtal och sätta ett samtal i kö om den som söks redan talar i telefon. Telefonistplats ger full kontroll på samtalen.

Vi erbjuder ett både kraftfullt och tidsbesparande redskap. Effektiv samtalshantering, som innefattar både katalog-, sök- och hänvisningsfunktioner i realtid, förenklar arbetet för telefonist/receptionist.

Sök medarbetare i realtid

Telefonistplats är vyn som ger full kontroll över de anställdas kontaktuppgifter, organisationstillhörighet, status, telefontider och scheman. Gränssnittet är konstruerat för enklast möjliga hantering, vilket gör att det går fort att koppla samtal med minimalt antal knapptryckningar. Lätt och överskådligt loggar du in och ut ur svarsgrupper. Du ser i realtid om du och dina kollegor är inloggade eller inte.

Snabbt och effektivt skickar du både SMS och E-post. Obegränsat antal telefonister kan finnas och samtalen mellan telefonisterna kan fördelas rättvist baserad på ledig-längst-principen eller genom prioritet.

Ni behöver inte skicka Er/Era telefonister på en tvådagars kurs för att komma igång. Det enkla och användarvänliga gränssnittet gör att det inte tar mer än 10 minuter att lära sig verktyget, vilket gör lösningen väldigt flexibel vid exempelvis nyrekrytering.

Telefonistplats är den mest användbara vy som erbjuds i GO Softphone. Kontaktlista till höger och aktiva samtal till vänster (kräver licens). Koppla samtal med Drag and Drop, se kollegornas hänvisning och linjestatus i realtid samt en grafisk översyn på svarsgrupperna.

Kontakta oss för mer information kring TeleProffs GO.
Ring tel.036-30 55 00 idag så diskuterar vi dina behov.