TeleProffs GO - Fast & DECT-telefon

Fast & DECT-telefon

TeleProffs GO Fast & DECT-telefon
Fast telefon – Traditionell telefoni men smartare

För de företag eller personer inom företaget där det passar bättre med fast telefoni har vi det perfekta alternativet. Med samma funktioner som på övriga anslutningsformer, som GO Softphone eller GO App, får du full koll på dina kolleger i din Fast-telefon.

Att sköta telefonen är enkelt, att koppla samtal samt ändra hänvisningar eller frånvaro görs i den grafiska menyn. Linjeknapparna visar om kollegan du ska koppla till är upptagen innan du kopplar iväg samtalet. Du kan även genomföra en övervakad samtalsflytt då du först pratar med din kollega innan kopplingen genomförs.

Har vi en gång konfigurerat din fasta telefon fungerar den i vilket nätverksuttag som helst. Praktiskt om du byter rum eller plats på kontoret eller om hela ditt företag flyttar. Våra fasta telefoner är inte knutna till ett uttag i väggen utan till en användare eller funktion i telefonväxeln. Det enda som behövs är en koppling till internet.

I din fasta telefon har du en grafisk överblick över dina kollegor. Du ser om de är tillgängliga eller upptagna. Du får även information om vilken hänvisning dina medarbetare ställt in; möte, sjuk, ledig osv.

DECT-telefoner

TeleProffs GO integrerar enkelt DECT-telefoner. Det innebär att många företag kan behålla befintlig hårdvara och ändå kunna utnyttja växelns kraftfulla potential.

Många företag har en struktur där trådlösa DECT-telefoner sköter kommunikationen inom företagets väggar. De som inte vill förlita sig på ett GSM-nätets täckning eller ett trådlöst Internet behöver inte göra avkall på sin växellösning.

Med DECT-telefoner har du inga abonnemang eller bindningstider att tänka på, du kan ändå nå full potential med TeleProffs GO. Vår växellösning anpassar sig efter Ert behov.

Kontakta oss för mer information kring TeleProffs GO.
Ring 036-30 55 00 idag så diskuterar vi dina behov.