Restaurang Kapris väljer TeleProffs GO

Restaurang Kapris väljer TeleProffs GO

Restaurang Kapris finns från oktober hos nya Hedin Bil i Jönköping. Med mästerkocken Hassan Roshandel i spetsen ska de erbjuda klassisk svensk husmanskost som har sin grund i utmärkta råvaror från de främsta lokala producenterna. I helt nya lokaler och kök erbjuder de lunch varje vecka, måndag till fredag.

Restaurang Kapris var i stort behov av en kraftfull lösning som snabbt kunde implementeras. Med TeleProffs GO löste vi alla behov och samtidigt drifta växeln inom två veckor.

Vi tackar Restaurang Kapris för förtroendet och ser fram emot ett långvarigt samarbete. Vi lyckönskar Hassan och gänget och hoppas restaurangen blir en succé.

Fakta om Restaurang Kapris

Jönköpingsbon Hassan Roshandel känner vi igen från TV4:s program ”Sveriges mästerkock”. I tävlingen åkte han ut – på grund av just kapris som glömdes i rätten han lagade. Restaurang Kapris erbjuder lunch varje vecka, måndag till fredag samt fixar cateringservice både till vardags och i festsammanhang. De hjälper med allt från planering till det praktiska genomförandet.

Med vår samlade expertis i köket har vi som mål att alltid erbjuda det allra främsta inom klassisk svensk husmanskost.