Säljare till TeleProffs Jönköping/Värnamo

Om tjänsten

Tillsvidareanställning, heltid

Nu behöver vi på TeleProffs utöka vårt team med drivna säljare. Vi söker en säljare till huvudkontoret i Jönköping och en till vårt kontor i Värnamo. Är du en social och resultatdriven person som är bra på att bygga relationer? Då kan jobbet som säljare vara något för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare kommer du ha daglig kontakt med företag i alla storlekar och branscher. Genom telefon, mail, nätverkande och kundbesök söker vi kontakt med företag.

Rollen som säljare handlar främst om att skapa kontaktytor och förtroende till våra kunder. Där du kommer förmedla TeleProffs tjänster på ett professionellt sätt till både nya och befintliga kunder.

Hos oss är det högt tempo och det krävs att du kan prioritera rätt och vara lösningsorienterad, ta egna beslut, leda affären från första kontakt till mål samt ge kunden den bästa lösningen.

Din profil

Vi söker någon som har tidigare erfarenhet av B2B försäljning, och som är bra på att bygga kontaktnät till lokala företag då detta är en väsentlig del av vår verksamhet. Tidigare erfarenhet av telekommunikationsbranchen är inget krav. För att passa i rollen är det väsentligt att du har en bra kommunikationsförmåga och att våra kunder alltid blir bemötta på ett professionellt sätt. Som säljare krävs det även uthållighet och tålamod då du kommer ha många kundkontakter i gång samtidigt. Det är därför viktigt att du är proaktiv och alltid gör det bästa för våra kunder.

Som person är du:
  • Resultatinriktad
  • Kundfokuserad
  • Social
  • Lösningsorienterad
Du erbjuds

Ett spännande och utvecklande arbete i en trivsam miljö på kontoret i Jönköping/Värnamo tillsammans med kompetenta medarbetare. Vi är ett familjärt företag som ger dig en trygg arbetsplats med utvecklingsmöjligheter.

Ansökan

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till Pär Bodarve snarast. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående när vi hittat lämplig kandidat.

För frågor och mer information om tjänsten kontakta gärna:

Pär Bodarve

036-305519

par.bodarve@teleproffs.se