TeleProffs Norrköping

TeleProffs fortsätter växa i Östergötland

En av TeleProffs mest växande regioner har senaste åren varit Östergötland med fokus på Linköping. Därför känns det kul att kunna presentera att vi nu även finns lokalt representerade i Norrköping. Vi har lagt mycket tid på att hitta rätt person för denna satsning, och vi är väldigt glada över att ha fått ombord Mathias Knutsson.

Mathias Knutsson berättar:

Mathias Knutsson

Östergötland i stort och Norrköping som stad är framåt ett väldigt spännande område för företag och företagare. Med mina 12 års erfarenhet ifrån Telekom så ser jag fram mot att hjälpa till med att stärka varumärket och bidra till den fortsätta tillväxten i och utanför regionen. Relationer, långsiktighet och vikten av service är bara en del av de saker jag kände att jag hade gemensamt med företagets filosofier.

Känns väldigt spännande att vara i början på en långsiktig satsning tillsammans med Teleproffs!

Pär Bodarve, Försäljningschef:

Östergötland är en väldigt stor region, trots att vi tagit mark där i flera år är potentialen enorm. Vi tror på vårt koncept och ser att lokal närvaro är en nyckel för att lyckas. Att samtidigt få in någon med Mathias kompetens och driv känns självklart väldigt spännande. Vi är i ett expansivt skede och att då få in anställda som redan har branschvana och känner till de utmaningar och möjligheter vi står inför är givetvis viktigt.

Mathias kommer tillhöra det befintliga teamet som är stationerande i Östergötland.

Fakta om TeleProffs

TeleProffs är idag en av Sveriges ledande privatägda systemintegrationer inom kommunikationslösningar mot företagsmarknaden. Vi har varit verksamma i över 25 år och koncernen omsätter idag ca 75 miljoner. TeleProffs finns representerade med kontor i Jönköping, Linköping, Värnamo, Borås och nu även i Göteborg.

Vi kommer som företag fortsätta vår expansion. Vill du vara med på vår fortsatta resa kontakta oss för mer information.

Läs mer om TeleProffs på www.teleproffs.se

För mer information, kontakta
Pär Bodarve, Försäljningschef
Tel: 036-30 55 19
Mail: par.bodarve@teleproffs.se