Hooks Golfklubbs juniorverksamhet på golfrangen

TeleProffs fortsätter sitt samarbete med Hooks Herrgård och Golfklubb

Hooks Herrgård har sedan tidigare valt att använda TeleProffs GO. Samtidigt har TeleProffs haft sikte på golfklubbens yngre förmågor. Även i år väljer TeleProffs att fortsätta sitt samarbete tillsammans med Hooks Herrgård och Golfklubb. Hooks golfklubb satsar mycket på juniorverksamheten, med ambitionen att vara ett självklart alternativ för nya unga golfare i länet som vill testa på golf. Genom deras trestegstrappa utvecklas man i en trygg miljö och i sin egen takt. Samtidigt ges möjlighet att senare som äldre junior börja tävla och mäta sina färdigheter med övriga Sverige.

– Juniorverksamheten är en viktig del i vår förening och vi vill att så många som möjligt börjar spela golf.
Calle Wissinger PGA pro samt ansvarig för juniorverksamheten på Hooks Golfklubb berättar om upplägget:

– Du tränar i grupp med jämnåriga och på så sätt blir det en bra gemenskap i grupperna. Vi anordnar utöver träningar också läger för att alla juniorer, och oavsett ålder ska de kunna umgås och träna tillsammans. Vi anordnar även vinteraktiviteter, och det är bland annat gym för de äldre juniorerna. Nytt för i år är att vi anordnade en sportlovsdag för de yngre.

Sammanhållning, trivsel och gemenskap tycker vi tränare är viktigt för utveckling.  Samtidigt har vi målet att möta varje golfares målbild oavsett ambitionsnivå.

Calle Wissinger PGA pro samt ansvarig för juniorverksamheten på Hooks Golfklubb.

Som sponsor stödjer man den aktiva satsningen på Hooks Golfklubb för att utveckla juniorverksamheten och elitspelare i klubben. Pär Bodarve, delägare och försäljningschef berättar om samarbetet:

– Då Hooks Herrgård varit en kund och samarbetspartner under många år, känns det självklart att gå in och stödja detta engagemang av golfklubben. Klubbens ambition och värdegrund stöttar vi helt och ser fram emot att följa denna satsning.