Bilden visar en butiksinredning från Gina Tricot

Modejätten Gina Tricot väljer TeleProffs GO för sin kommunikation

Gina Tricot är en svensk modekedja som erbjuder spännande och feminint mode till kvinnor i över 30 länder. De har en stark passion för mode och har som målsättning att erbjuda kunden en ny och intressant shoppingupplevelse. Idag har Gina Tricot över 170 butiker runt om i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland samt e-handel i hela Europa.

Med omkring 1 900 anställda globalt har Gina Tricot en intern och extern kommunikation utöver det vanliga, när det var dags att byta kommunikationslösning föll valet på TeleProffs GO.

– TeleProffs förstod snabbt våra behov och presenterade två flexibla lösningar till ett väldigt konkurrensmässigt pris säger Tobias Johansson, IT Technician på Gina Tricot. De erbjöd också flest varianter av mobilabonnemang och en bred supportkanal. Genom hela migreringsprojektet har vi varit imponerade av deras helhetsansvar. Från att vi gav Teleproffs en fullmakt till att vi nådde datumet för bytet pratade vi med dom under avstämningsmötena några få gånger till, utan att vi behövde vara drivande alls från vårat håll. Teleproffs tog verkligen hand om allt och gjorde det också helt felfritt.

Genom hela migreringsprojektet har vi varit imponerade av deras helhetsansvar. Teleproffs tog verkligen hand om allt och gjorde det också helt felfritt.

Tobias Johansson, IT Technician | Gina Tricot

Efter implementering har Gina Tricot fått full behörighet att själva administrera sin telefoniplattform, något de värderar högt.

– Efter att bytet var gjort så gav Teleproffs oss fulla behörigheter över våra användare och anknytningar, vilket är väldigt uppskattat hos oss då vi gärna administrerar vår plattform själva. Teleproffs Supportcenter finns självklart där för att hjälpa oss när vi stöter på problem, säger Tobias.

Pär Bodarve, försäljningschef på TeleProffs kommenterar:

– Vi känner stolthet att få ta över en så pass komplex kund som Gina Tricot ändå är. Deras telefonistruktur rymmer i dagsläget hundratals anknytningar i 5 länder varav 172 stycken är butiker kopplade till växel med egna landskoder och riktnummer. Det är givetvis en utmaning, men vi kände tidigt att deras behov passade oss som leverantör. Vi ser fram emot att få vara med och utveckla deras kommunikation framåt.

Om TeleProffs GO

TeleProffs GO är en modern och molnbaserad kommunikationslösning som bygger på en mångfaldigt prisbelönad plattform. I dagsläget har plattformen 10 000-tals nöjda användare. Läs mer om TeleProffs GO, lösningen som samordnar alla Era kommunikationssätt, internt och externt.

TeleProffs är miljödiplomerade av Svensk miljöbas, vilket innebär att vi på ett strukturerat sätt arbetar utefter uppsatta punkter för minsta möjliga miljöpåverkan i vår verksamhet. För att helt säkerställa att punkterna uppfylls och att miljödiplomeringen skall fortsätta vara aktuell, görs årligen en revision av vårt företag.