Atteviks väljer TeleProffs GO

Atteviks väljer TeleProffs GO

Atteviks är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, Seat, Skoda och Scania. Koncernen har en omsättning på ca 2,7 miljarder och har ca 450 anställda. Atteviks erbjuder sina kunder ett komplett bilägande genom attraktiva varumärken, kompetent personal och hög tillgänglighet.

Atteviks har en intensiv kundkommunikaton samt en komplex internkommunikation. När man skulle byta telefoni-system föll valet på TeleProffs GO. Vi pratade med Mats Hansson som är Koncernekonomichef hur tankarna gick.

Varför behövde ni byta telefonisystem?
– Det tidigare systemet upplevdes som omodernt. Dels var det inte funktionellt för vår verksamhet, och det utvecklades inte heller med framtidens krav.

Varför valde ni TeleProffs?
– Vi har haft ett långvarigt samarbete med TeleProffs när det gäller hårdvaror, DECT-system och löpande frågor inom telefoni. Valet av TeleProffs, för att leda oss in i framtiden med modern telefoniteknik, kändes naturlig. TeleProffs har låtit alla användare genomgå unika utbildningar utifrån respektive roll på företaget. De kunde även erbjuda en unik valfrihet av operatör, detta med ett konkurrensmässigt pris.

Hur viktig är telefonin för Atteviks och era kunder?
– Telefonin för Atteviks är oerhört viktig. En fungerande, modern och kundvänlig/medarbetarvänlig telefonilösning är central för Atteviks. Vi hanterar ca 40 000 röstsamtal i veckan, då är det viktigt att alla medarbetare känner sig trygga i den nya lösningen, direkt vid implementering. Kommunikationen är i ständig utveckling men vi märker att röstsamtal och den personliga kontakten är minst lika viktig som tidigare.

Vilka funktioner fick ni i det nya TeleProffs GO som förbättrar er affärsverksamhet?
En modern och väl anpassad telefonistmiljö, modern miljö för användare, chattfunktioner, gruppsamtalsfunktion osv. Att telefoniplattformen ständigt utvecklas är ett stort plus. Vi ser redan hur nya funktioner kommer implementeras i organisationen inom kort.

Vi tackar Atteviks för förtroendet och ser fram emot ett givande samarbete.

Om TeleProffs GO

TeleProffs GO är en modern och molnbaserad kommunikationsplattform, som bygger på en mångfaldigt prisbelönad plattform, som i dagsläget har 10 000-tals nöjda användare. Läs mer om TeleProffs GO.