David Bolin, VD på BUBS

BUBS fortsätter sitt samarbete med TeleProffs

BUBS är ett svenskt familjeföretag med stor passion för godis och smak. Med basen i Jönköping tillverkar BUBS toppmodernt godis med olika former och smaker i en av Nordens modernaste godisfabriker. 

BUBS använder TeleProffs smarta lösningar och vi är mycket stolta över vårt samarbete tillsammans med godisfantasten med det lilla extra, därför ville vi höra hur de påverkas av och hanterar den rådande situationen. Vi hörde av oss till godisjättens VD, David Bolin, för att ställa frågor om deras arbete under den omskakande pandemin.

Hur har ni påverkats av Covid-19 pandemin?

– Under april, maj och juni hade vi en tuffare period men utvecklingen har efter det sett väldigt ljus ut.

Har ni märkt någon förändring i er försäljning under pandemin?

– Situationen har resulterat i förändringar eftersom lösgodisförsäljningen påverkas av pandemin, det har krävt att vi måste ta till nya strategier där vi har lanserat ett nytt påskoncept.

Har ni kommit på någon kreativ lösning för att kunderna ska fortsätta handla av er?

– När vi såg vilken förändring som var på väg att ske var vi väldigt snabba på att starta ett nytt koncept vid namn Goody. Konceptet innebär att BUBS bästsäljare säljs i förpackade påsar istället för endast i lösvikt. Vi kan se att det nya konceptet fått en positiv respons av kunderna och konsumenterna.

Hur ser ni på kommande år? Vad blir nästa utmaning?

– Vi har en rolig och utmanande tid framför oss där vi fokuserar på att få arbetet att ta fart igen, som innan pandemin. Framtiden innebär spännande nyheter för oss med ökad kapacitet i en ny fabrik som startas till våren. Vår största förhoppning under året är att Covid-19 ska vara över så vi kan träffa våra kunder och leverantörer som vanligt.

Ni har varit trogna kunder hos oss på TeleProffs länge, hur kommer det sig att ni återkommer som kunder?

– Både jag och många andra på BUBS anser att den största anledningen till att återkomma till TeleProffs är den fantastiska service som ni erbjuder. Vi vill använda oss av lokala leverantörer till största mån och därför blir TeleProffs ett självklart val.

Carl-Johan Horndahl, ansvarig över kontakten berättar om samarbetet med BUBS:

– Det har varit fantastiskt kul att följa med på BUBS resa och utveckling. Vi är stolta över att vi kan bemöta deras önskemål med effektiva kommunikationslösningar. Vår förhoppning i framtiden är att vi får ett fortsatt förtroende och att samarbetet med BUBS fortsätter.