Microsoft Teams GO

Kommunicera effektivare med GO Microsoft Teams

Vi arbetar hela tiden för att våra kunder ska kunna använda sig av smarta lösningar. Därför erbjuder vi nu företag att kommunicera effektivt med växel och telefoni direkt i Microsoft Teams.

Tidigare har du behövt använda två system för att kunna ringa utgående samtal och hantera växeln. Men idag kan du med en enkel och sömlös upplevelse sköta företagets växel och ringa samtal via Microsoft Teams.

GO Microsoft Teams erbjuder idag många nya smidiga funktioner. Bland annat har du möjligheten till en enkel hantering av personliga hänvisningar av mobil- och fastnätsnummer. Tjänsten underlättar även ditt arbete genom att du kan sköta in- och utloggningar i grupper direkt i Microsoft Teams.  

Låt Teams och din kalender hantera din telefon per automatik, när du sitter i möte kommer den som ringer till dig få talad hänvisning och när du redan pratar i teams-samtal eller håller i en Teams-presentation så hör den som ringer till dig ”personen du söker är upptagen i telefon” oavsett om någon söker dig på ditt fastnätsnummer eller mobilnummer. 

Genom att besparas bytet mellan olika program resulterar det i att du som användare får en enkel och effektiv arbetsvardag.

Om Microsoft Teams

Tjänsten är ett effektivt arbetsverktyg som tillåter dig att sköta alla dina interna och externa kontakter på samma ställe. För dig som kund innebär det en smidigare kommunikation med alla viktiga verktyg på samma plats. 

Microsoft Teams är en samarbetsprodukt vars huvuduppgift är att underlätta samarbete och främja produktivitet. Tjänsten ger möjligheter för samtal, chatt, videomöten och fildelning. Teams fungerar som en knytpunkt för teamet och möjliggör samarbete, oavsett om ni alla sitter på samma kontor eller arbetar hemifrån.

Microsoft Teams | Användarvy

Är ni intresserade av att höra mer om hur ni använder er av telefoni och växel i Microsoft Teams? Skicka ett mail till  teams@teleproffs.se så kontaktar vi er och förklarar möjligheterna.