HV71 elitsatsar med TeleProffs GO

HV71 är en väletablerad ishockeyklubb med en stor ungdomsverksamhet och en framgångsrik elitsatsning på både dam- och herrsidan. Säsongen 2016/2017 vann herrlaget SM-guld för femte gången, samma år var damlaget i final. När HV71 behövde uppdatera sin telefoni krävde man utöver en modern och flexibel kommunikationslösning också en enkel implementering, valet föll på TeleProffs GO.

Hv71 har i takt med framgångarna vuxit som företag och har idag ca 70 anställda på heltidsbasis med en omsättning på ca 160 miljoner, det ökar behovet av en gedigen kommunikationslösning för den dagliga verksamheten. HV71 har nu valt kommunikationslösningen TeleProffs GO, en skalbar och framtidssäkrad molnlösning.


Teleproffs hjälper oss på vägen mot vår vision ”En småländsk ishockeyförening i världsklass”

Agne Bengtsson, Klubbdirektör HV71

Vi diskuterade med klubbdirektör Agne Bengtsson kring valet av kommunikationsplattform. Hur föll valet på TeleProffs GO?

– I tuff konkurrens var det den lösning Teleproffs presenterade som vi fastnade för. Den tekniska lösningen ger HV71 vad vi behöver inom telefonin. Vi har nu en flexibilitet som ger oss möjlighet till anpassning för olika grupper av användare. Möjligheterna till förändringar över tid är en stor fördel för oss.

Den servicekänsla och respons som Teleproffs och dess personal visat under hela projektet stärker en bra telefonilösning ytterligare. Allt detta till en lägre kostnad än tidigare.

Agne Bengtsson
Klubbdirektör HV71


Vi tackar HV71 för förtroendet och ser fram emot ett givande samarbete.

Om TeleProffs GO

TeleProffs GO är en modern och molnbaserad kommunikationsplattform som bygger på en mångfaldigt prisbelönad plattform. I dagsläget har plattformen 10 000-tals nöjda användare. Läs mer om TeleProffs GO.