Bilden visar utomhusmöbler från Röshults

Röshults väljer TeleProffs GO

Röshults står för modern skandinavisk design med tidlöst formspråk, innovativa lösningar och hög kvalitet. Allt började i ett litet torp i Småland där den första idén till eldkorgen föddes, sedermera en tidlös klassiker. Idag är Röshults en internationell spelare med ett starkt varumärke inom möbler och inredning för hem, trädgårdar och offentlig miljö.

En lyckad exportsatsning och stark tillväxt möter också nya utmaningar, bland annat en framtidssäkrad kommunikationsplattform. Bolaget har en global kundkommunikaton och en intensiv internkommunikation i en lika projektintensiv miljö.

Man har nu valt kommunikationslösningen TeleProffs GO, viket passar Röshults agila arbetssätt.
– Våra team använder MiTeams olika verktyg och vi når full funktionalitet oavsett om vi är på kontoret eller på språng. Vår nya lösning är inte bara en modern telefonväxel utan en gemensam projektyta.

I våra strömmar används gruppchatten flitigt. Vi delar ständigt dokument, att-göra-listor och använder skärmdelning i våra projekt. Från telefonen kan man enkelt sätta upp ad-hoc-möten eller videokonferenser med ett knapptryck, oavsett om deltagarna är interna eller externa.

Med TeleProffs GO kan vi möta både kunder och kollegor genom en handfull verktyg. MiTeam erbjuder också ett effektivt och modernt samarbetsverktyg som strukturerar arbetet och skapar trygghet genom full historik.

Vi tackar Röshults för förtroendet och ser fram emot ett givande samarbete.

Länk till Röshults Svenska Hantverk AB

Om TeleProffs GO

TeleProffs GO är en modern och molnbaserad kommunikationsplattform, som bygger på en mångfaldigt prisbelönad plattform, som i dagsläget har 10 000-tals nöjda användare. Läs mer om TeleProffs GO.