Newport Home interiörbild

Newport väljer TeleProffs GO

Newport öppnade den första butiken 1997 på Sveavägen i Stockholm. Tidigt insåg man vikten av att producera hemtextilier och möbler i egen regi, genom detta har man etablerat den exklusiva Newportstilen i inredningsvärlden. 2015 öppnade Newport sin webbshop med över 3000 produkter i sortimentet. I slutet av året var webbshopen Newports mest framgångsrika försäljningskanal. Idag erbjuder man även konceptet, Newport Design Studio med egna inredare som kan hjälpa kunder över hela Europa med inredningsprojekt.

TeleProffs har haft kontakt med Newport under flera år och när det blev dags för Newport att se över hela sin telefonilösning kontaktade man TeleProffs.

Newport var i behov av en ny kundtjänstlösning. Man hade vuxit ur sin gamla telefonilösning och behövde fler kommunikationsverktyg som att samordna nummer samt professionella kö- och agentfunktioner i ett användarvänligt system.

Valet föll på TeleProffs GO som kunde leverera en modern telefoniplattform med många funktioner och ett nytt Selfservice-verktyg. Samtidigt lät man TeleProffs byta ut äldre telefoner och headset och fick levererat förkonfigurerad hårdvara samt installation och utbildning på plats hos Newport.

Vi tycker att bytet har gått supersmidigt, allt fungerade den utsatta tiden och de få strul som uppstod löstes på mindre än 5 minuter. Superviktigt när vi som företag har kunder som ständigt vill komma i kontakt med oss!

Christian Gardefuhr, Kundservicechef Newport

Christian som är kundtjänstansvarig har nu ett lättare jobb att hjälpa Newports kunder med deras frågor. Vi tackar Newport för förtroendet och ser fram emot ett långvarigt samarbete.

Om TeleProffs GO

TeleProffs GO är en modern och molnbaserad kommunikationslösning som bygger på en mångfaldigt prisbelönad plattform. I dagsläget har plattformen 10 000-tals nöjda användare. Läs mer om TeleProffs GO, lösningen som samordnar alla Era kommunikationssätt, internt och externt.

TeleProffs är miljödiplomerade av Svensk miljöbas, vilket innebär att vi på ett strukturerat sätt arbetar utefter uppsatta punkter för minsta möjliga miljöpåverkan i vår verksamhet. För att helt säkerställa att punkterna uppfylls och att miljödiplomeringen skall fortsätta vara aktuell, görs årligen en revision av vårt företag.