Bilden visar Bancancerfondens logotyp och ett sittande barn

TeleProffs fortsätter kampen mot barncancer!

Vi på TeleProffs har tidigare år bidragit i kampen mot barncancer och för oss är det en självklarhet att fortsätta denna kamp genom att visa vårt engagemang.

Efter ett annorlunda år vill vi på Teleproffs mer än någonsin bidra till Barncancerfonden, vars främsta uppgift är att finansiera forskning och utbildning inom barncancerområdet.

Barncancer är den vanligaste dödsorsaken för barn i Sverige i åldern 1–14 år. Men det finns hopp, idag överlever cirka 85% av de barn som drabbas. Vi på Teleproffs vill att barncancerfonden ska nå sin vision att alla barn som drabbas ska överleva. Vi är därför stolta över att bidra till Barncancerfonden julen 2020!

”Barncancerfondens vision är att utrota barncancer. Barncancerfonden har sedan 1982 arbetat för att fler barn ska överleva cancer samt med att hjälpa drabbade familjer att få den vård och det stöd de behöver. Tack vare generösa bidrag från privatpersoner, företag och organisationer är Barncancerfonden den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige.”

www.barncancerfonden.se