Bilden visar sömnad på byxa av Coloreel

Coloreel framtidssäkrar med TeleProffs GO

Coloreel är ett svenskt tekniskt innovationsföretag inom textilindustrin. Sedan 2009 har företaget utvecklat Coloreel-tekniken, en banbrytande innovation som möjliggör högkvalitativ infärgning av textiltråd under pågående produktion. Coloreel’s första produkt baserad på tekniken är skapad för industriella brodyrmaskiner. Den patenterade tekniken kan i framtiden också användas för sömnad, stickning, vävning med mera.

För ett svenskt företag från Jönköping med hela världens textilindustri som marknad är intern och extern kommunikation av högsta vikt. När man valde TeleProffs GO som kommunikationslösning var det både lösningen som sådan och företaget TeleProffs som avgjorde.

TeleProffs GO med sin skalbarhet och prestanda möter Coloreels högt ställda tekniska krav, samtidigt ger TeleProffs trygghet med snabb support och stort kunnande som mångårig aktör inom molntelefonin.

Valet av leverantör av vår nya telefonväxel var baserat på att vi önskade en lösning som vi kan växa och utvecklas med. Teleproffs är en stark partner med lokal förankring och ett mycket bra kundbemötande. Därför valde vi TeleProffs GO med Teleproffs som leverantör.

Mats Hult, CFO Coloreel AB

Coloreels serieproduktion är snart igång och de första maskinerna levereras världen runt till bolagets alla distributörer. Vi önskar lycka till och och ser fram emot ett givande samarbete.

Om TeleProffs GO

TeleProffs GO är en modern och molnbaserad kommunikationslösning som bygger på en mångfaldigt prisbelönad plattform. I dagsläget har plattformen 10 000-tals nöjda användare. Läs mer om TeleProffs GO, lösningen som samordnar alla Era kommunikationssätt.