TeleProffs GO | Enkelt, skalbart och oberoende av mobiloperatör

En enkel lösning med många kraftfulla val

TeleProffs GO samordnar alla Era kommunikationssätt, internt och externt. Den molnbaserade växellösningen ger användaren tillgång till kraftfulla och lätthanterliga gränssnitt som GO Softphone, GO App, Fast & DECT-telefon.

Styrkan och flexibiliteten i tjänsten är stor, att det exempelvis går att skräddarsy vår växellösning och anpassa gränssnitten är unikt. De visuella gränssnitten ger enkelt handhavande, god överblick och kvalificerade funktioner. Du har säkert en PC eller en Mac på ditt skrivbord idag, låt din dator även bli din telefon.

Teknik i framkant med användaren i centrum

Alla medarbetare har olika behov. Någon jobbar på resande fot, detta är en GO App-användare. Tillbringar du stor del av arbetsdagen i telefon eller sitter i en supportgrupp så rekommenderar vi GO Softphone eller en Fast telefon.

Vill du styra din kommunikation med enkla grafiska gränssnitt erbjuder vi GO Softphone och/eller GO App med funktioner anpassade efter Er verksamhet. Vill ni även ha en telefonistplats eller koppla upp Er mot ett affärssystem löser vi det också. Klicka på bilderna för att få mer information.

© Copyright - TeleProffs Sverige AB | Tele- och datakommunikation